Wednesday, January 13, 2010

MASIH DALAM PEMBINAAN

Salam ,

Pada dasarnya saya masih lagi tercari2 tajuk dan caption yang sesuai untuk blog saya ni, Ini kali pertama buat blog, terlalu byk yang saya tak tau dan hiasan dalaman pun belum saya fikirkan. Nak ucap terima kasih kepada Safiuddin kerana menberikan galakan untuk proceed dengan blog sendiri

31 comments:

ummi humaira said...

salam,
tumpang tanya en Rosli org TM ke?

rosli said...

Salam Ummi,

Yes saya kerja dgn TM, sbb tu masa curi2 tgk blog...ada kawan ke kat tm?

مسافر_اسلام said...

Salamatan wa tahiyyatan,
Syukran en rosli.
Akhirnya.....nampak dan telakar indah blog antar, profile picture in Mekkah ke...

Syukran...insyallah kita ketemu lagi.

psss...igatkan ana fllower pertama...rupaya dapat kat mama ju ye...

rosli said...

Salam ,

Terima kasih pada Mamaju, Che Pit, MI dan Ummi kerana sudi jadi followers saya. Saya masih baru dlm buat blog ni, so posting pun mgkn kurang, tp saya akan cuba sedaya upaya postkan apa yang patut nnti.

mama ju, said...

Saya ni lebih tua dari sdr...tapi minat kat blog dll...mula belajar dgn anak,lepas tu bacalah apa yg patut...buat photoscape...kalau nak buat buat photoshop boleh tgk sifu...nanti saya check balik kat kawan maya saya.. kalau nak hias tgk Simply fabulous blogger templates...dlllah yg saya juga baru belajar....bye

hajah zainab bt abdullah said...

Salam En Rosli,

kak nab baru terjumpa blog ni...selamat berkenalan..

rosli said...

Salam Kak Nab,

Terima kasih kerana menyokong saya dan join blog saya. Belum ada entri lagi , sedang memikir beberapa tajuk

umiazuddin said...

Salam En Rosli,

Tahniah atas kelahiran blog tuan. Jadi blogger juga tuan akhirnya. Syabas! :)

Janganla stress sangat memikirkan tajuk2 entri... tulis jer apa-apa, straight from the heart...(kecualilah tuan nak set satu konsep yang tertentu untuk blog ni).

All the best to you!

VpeaceV

مسافر_اسلام said...

saya cdgkan dengan tajuk yg kena dgn hati dan jiwa. Ia ibarat diri.

rosli said...

Salam Umiazuddin,

Terima kasih kerana memberikan galakan dan menjadi followers saya.

rosli said...

Salam MI,

Terima kasih memberikan galakan dan panduan. Saya mmg bercadang post yang berkaitan diri dan isu semasa

rezeki said...

salam rosli

alhamdulillah, semoga apa yg dipaparkan nanti memberi manafaat kepada semua.

insyallah

rosli said...

Salam CR,

Terima kasih atas galakan serta dorongan dan jadi salah sorang follower saya.

KAMATO said...

Ni dah bukak ok la..... tinggal nak isi je...

rosli said...

Salam Kamato,

Tk kasih atas sokongan dan dorongan.

sonata anak kancil said...

salam kenal - dah kenal dah masa kat temu mesra PDKM hari tu.

tahniah membina blog ni. rumah dah ade - hias aje le....tulis aje le apa2 untuk dikongsi dengan rakan2 ni...tajuk - tajuk biasa2 aje le - tatau la jika ade tema2 / konsep2 tertentu.

tk kerana telah follow AGK & dah follow gak disini

rosli said...

Salam Kak Sonata,

Terima kasih jadi salah sorang follower saya dan jugak beri dorongan dan sokongan

Zie said...

Salam En. Rosli,
Salam kenal di rumah sendiri... hehehe. Tahniah dan selamat berkarya.

مسافر_اسلام said...

Salam en rosli...

Kami menanti N3 baru...mungkin ada cerita lama di Mekkah atau madinah.

oh ya...selamat hari jumaat.

rosli said...

Salam Zie,

Tk kerana masuk rumah saya. InsyaAllah saya akan post entri yang menarik dibaca

rosli said...

Salam MI,

Saya akan cuba entri baru pasal Lorongan hati sehingga sampai buat umrah....haji InsyaAllah. Rontaan hati......tak terkata dah...rindu pada Makkah dan Madinah masih terasa

ummi humaira said...

salam ...
hubby ummi , adik n kakak ipar pun org TM gak .
hubby di Kelana Jaya , adik n kakak ipar di menara , tentu en Rosli tak kenal hubby ummi kot , coz aritu di Muadz dia pun datang gak .

esok family day TM kat DWP datang tak , leh jumpa WAN Rusyaini lg

ummi humaira said...

salam en Rosli..
tumpang lalu

ucapan Zie "Salam kenal di rumah sendiri..." apa maknanya ,Zie isteri en Rosli ke ?
maaf jika ummi salah .

rosli said...

Salam Ummi,

Saya tak join famili day esok, oh hubby you kat kelana jaya yer, adik dan kakak ipar you mesti kat menara TM kan....kalau jumpa mesti kenal..

Zie bukan wife saya....tak taulah kalau dia kenal saya....kita semua belum tengok muka dia.....suruh Zie masukkan gambar dia dlm pdkm....baru boleh kenal

Zie said...

Salam En. Rosli & Kak Umi,
Mak aii... gosip kak umi ni... kan selalu saya bertegur saper dengan en rosli, berlumba nak dapat pingat emas... huh seram saya, karang perang dunia!

Sebenarnya baru sorang saje mengenali saya...

rosli said...

Salam Zie,

Bila lagi nak post gambar....kami semua nak kenal ni.....yang sorang tu sapa yer Zie....

ummi humaira said...

salam rosli n zie..
ooop maaf , ummi salah faham gitu ... mak aii tak mau gossip dah nooo , takut nnti meletup sedunia , payah ....ampuuuuun

Zie said...

Salam En Rosli & Kak Umi,

Ok, takpe takdehal punya....

Saya masuk group pak itam, kena nyorok2 jugak... sorang tu saper ye??? ngeh ngeh ngeh

safiudin dot com said...

salam sdr Rosli,

tahniah, sdr dah berjaya membina 'blog'. Alhamdulillah, syukur.

saya sekadar menyampaikan apa yang saya tahu... selebihnya hak saudara...

tahniah!

rosli said...

Salam Safiuddin,

Saya gagahkan jugak buat blog ni dengan dorongan sdra jugak. nigat tak hari tu masa jumpa kat Masjid Muadz....you kata 5 minit je siap....tu yang saya gagahkan jugak...kawan2 lain pdkm pun ramai yang beri galakkan...Syukran

safiudin dot com said...

salam sdr,

mula2 aje rasa susah...

cuba buat 1 n3 setiap 2 atau 3 hari...

lepas tu dah tak ada masalah..