Tuesday, August 10, 2010

TUGASAN RASMI DI ADMIRAL COVE , AVILLION, PORT DICKSON

Salam,

Dari 4 hingga 6 Ogos lalu  aku dapat tugasan rasmi di resort ini, kali pertama menginap di resort ini,  memang cantik dan selesa.

Pemandangan dari pintu masuk
Bilik aku dan kawan mengadap laut,  best

Cantik
Tenang

Kolam renang luas mengadap laut /jeti

Banyak kapal layar
Yang besar dan mewah pun ada
Antara jeti/harbour tercantik
Kolam renang untuk kanak2

Ni lagi kapal layar sedang berlabuh
Cantik dah macam kat oversea kan....

Kalau ada rezki nak datang bersama keluarga di sini bercuti di masa akan datang.

10 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

bawa keluarga
cadangan yg baik
Insyaalah
termakbul

Wassalam

Ummi Humaira said...

salam akhi Rosli...

MasyaAllah pemandangannya begitu cantik dan cantik pula gambar2 yg diklik ...

apakata kalu di beri cadangan akhi jadi peneraju buat family day rakan2 maya di sana....he he he

nadz said...

Assallamualaikum Rosli,

Seronoknya dapat menginap di tempat secantik tu..

Bila la mama nak dapat tugas rasmi dan berkursus di tempat seindah Admiral Cove..

rosli said...

Salam Rozali,

Insyallah.

rosli said...

Salam Ummi,

Insyallah, plan masa dan ketika yang terbaik dan memang best kalau CL pun ada sama

rosli said...

Salam Mama Nadz,

Insyallah satu hari nanti dapatlah jugak ke sana nanti

KAMATO said...

Admiral memang cantik

rosli said...

Salam Kamato,

Betultu....hope one day geng2 pdkm boleh berkumpul di sini.

sonata anak kancil said...

salam....cantik kat sini...last year pernah menginap di sini menemani anak gi interview...

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Tmpt tu memang cantik, ada tapinya , makanannya ada kurang sikit pilihannya, yg lain semua ok