Wednesday, September 15, 2010

RAYA PERTAMA DAN KEDUA , DI MUAR 2010

Salam,

Gambar raya tahun ni banyak dalam FB aku,  guna D90 oleh anak dara dan anak bujang aku.  Dalam hp aku da beberapa keping ajer untuk mudahkan aku masukkan dalam blog aku sendiri , itupu hari raya pertama dan kedua sahaja.

 Makan lodeh dan lauk pagi raya di dapur umah mertua aku

ni pulak makan kuih raya kat umah mertua aku

Raya kedua berjalan ke Bukit Pasir dan Parit Jawa, Muar

Peberet aku,  laksa Johor,  
Raya kedua di rumah Norina Misman,  
salah sorang best fren wife aku di Bukit Pasir, Muar

Ramuan laksa Johor...semua ada

Ni dia kuah laksa Johor kegemaran aku

Lepas tu aku ke rumah sorang lagi best fren wife aku,  Zuraida Zakaria di Parit Jawa , Muar,  pun makan laksa Johor...sori aku terlupa snap gambar.dalam FB anak dara aku ada 200 keping gambar dia upload dalam FB dia....ada beberapa keping dalam foto album aku.

10 comments:

Rozali said...

Salam Aidil Fitri En Rosli

meriahnyer
saya pun peminat laksa juga
he he

Wassalam

luahfikiran said...

SALAM,
LAKSA JOHOR MEMANG BEST. SEDAP ! SEMALAM PETANG MINTAK TOLONG ANAK BELIKAN LAKSA JOHOR DI PASAR MALAM. TAK DAPAT KERANA ORANG BELUM BERNIAGA LAGI.

Ummi Humaira said...

salam akhi Rosli...

SELAMAT HARI RAYA DR UMMI N FAMILY

kami bercadang nk balik Johor esok ,tp apakan daya takdir menentukan segala2nya

rosli said...

Salam Hj Rozali,

Boleh geng ni....peminat laksa

rosli said...

Salam Dato'

Kita boleh geng ni..saya suka semua laksatp yg terbaik pada saya adalah laksa Johor..

rosli said...

Salam Ummi,

Tk dan selamat Hari Raya juga dari
saya sekeluarga dan maaf zahir batin.

Best tu balik kg Johor pulak...

Kak Sidah said...

Salam En. Rosli,

Sedapnya laksa johor..akak suka..tapi kat tempat akak takde laksa johor dipagi raya atau musim raya ni..

rosli said...

Salam K.Sidah,
.
Ada beberapa rumah di Johor yang saya kunjungi buat laksa ni.saya pun suka sangat laksa Johor ni

مسافر_اسلام said...

Selamat Hari Raya....
Semua makan-makan-makan je ye...kesian yang kena bekerja. Lepas raya naik balik berat badan ya...

rosli said...

Salam MI,

Baru dua hari Raya berat badan dah naik macam asal dulu....puasa sebulan nak turun berat badan susah....naik berat badan senang saja.