Thursday, October 7, 2010

CENDERAHATI DARI AZ PDKM SELAMAT MENGERJAKAN HAJI


Salam,

Terima kasih kepada AZ yang bersusah payah poskan pen tanda cenderahati pada saya.  Sangat terharu  dan amat menghargainya.

 Sangat berguna bila di pejabat saya

Juga digunakan di rumah 

Pada AZ selamat mengerjakan Haji, moga mendapat haji yang mabror, selamat ke Makkah, Madinah,  selamat mengerjakan semua ibadah Haji, doakan kami di sini agar jugak menjadi tetamu Allah pada tarikh dan ketika yang sesuai dan paling penting selamat kembali ke tanahair dengan sihat dan selamat. Amin

12 comments:

SiNoMoSa said...

Salam En Rosli,

Sy pun dapat juga.
Thanks AZ.
Cute ler pen case tue..KIKO hehe

rosli said...

Salam Syima,

Memang cute, actually untuk simpan hp....saya jugak letak instant hand sanitizer dan pen.....macam2

Kita sama2 doakan AZ Selamat buat haji dan selamat kembali ke Msia dan sihat sentiasa. Amin.

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

saya simpan takut hilang

kita sama2 doa untuk AZ dan MrsAZ

Wassalam

mama ju, said...

salam sdr Rosli

Bila ya AZ berangkat? lupa nak tanya masa AZ dtg tempohari.

Aki44 said...

Salam En Rosli...

Kepada AZ selamat mengerjakan haji dan perbuatlah yg terbaik. Semoga mendapat haji yg mabroor.

rosli said...

salam hj Rozali,

Kita sama2 doa Az dan wife dapat Hj yang mabror. Amin

rosli said...

Salam MAMAJU,

Saya pun tak sure , rasanya 18 Oktober...tp elok tanya AZ.

rosli said...

Salam Aki44,

Kita sama2 doa untuk AZ dan Isteri dapat Haji yang mabror

مسافر_اسلام said...

Salam en Rosli. pen buat tulis. memberi seribu erti jika ia sangat berfaedah utk kebaikan.

rosli said...

Salam MI,

Betul tu, elok guna untuk semua jenis kebaikan

Ayah Zain said...

salam rosli,

alhamdulillah. Dah sampai yer. En Rozali, gunalah pen itu, nanti ada yang lain, insya allah.

rosli said...

Salam AZ,

TK atas pemberian pen tu, kami semua suka.