Sunday, November 21, 2010

SEMAKAN SEMULA MODUL CONFINED SPACE DI MELAKA

Salam,
Sekali lagi aku mendapat peluang dari kawan sepejabat aku Sdr Faizal Hashim yang Allah gerakkan hatinya untuk menjemput aku bersama dengan rakan2 lain di Hotel Renaissance,  Melaka sekali lagi untuk menyemak modul baru pada 4 hingga 6 November lalu.  Aku hanya boleh datang ke Melaka pada 5 Nov pada sebelah pagi.  



 Dah jadi hobi baru aku sekarang snap foto bilik hotel 
di mana aku menginap

Pemandangan yang cantik, Sg Melaka

Hotel ni memang menyediakan makanan yang banyak dan pilihan yang sesuai dengan citarasa aku, kebetulan semua kos telah dibayar oleh pihak NIOSH


Makan lauk dan sayur lebih banyak  dari nasi

Insyallah akan turun Melaka lagi 8 Disember 2010, program rasmi Penghargaan dan Pengiktirafan staff kami di Melaka , mungkin Hotel Avillion Legacy pulak. 

4 comments:

manzlie said...

salam dari makkah


canteek sungguh gambar lobby dan bilik hotel tuh...next time banyakkan gamabr yer..

waslam

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

seronok sesekali keluar
tak le terperap kat pejabat jer

Wassalam

rosli said...

Salam CL,

Lusa saya akan ke Kuching lagi, nnti saya snap hotel Grand Margherita Kuching pulak.

rosli said...

Salam hj Rozali,

Betul tu.....sekali sekala kena keluar jugak tgk dunia luar baru otak fresh dan boleh dapat idea baru