Tuesday, March 8, 2011

APA ADA DI PASAR BARU, BANDUNG ? -PART 7

As Salam,

Lagi satu destinasi yang wajib dikunjungi  di Bandung adalah Pasar Baru,  bagi yang nak cari langsir, kain ela, telekung, jubah solat dll semua ada di sini.  Kali ini  kami hanya singgah di D' Fashion,  anak perempuan nak cari kain ela nak buat baju kurung....

 Awal lagi , orang belum ramai

 Sederhana moden kompleks ni

 Wife sedang beli telekung

 Fesyen terkini pun ada

 Wife dan anak sedang belek kain ela

 Popular kedai ini

 Banyak pilihan

Aku dan Aziz lepak tunggu anak2 dan wife cari kain

Kat sini kalau berjanji dengan orang perempuan mesti lebihkan 2 atau 3 jam......mereka leka dan biasa lupa pada janji !.....hehehehe

8 comments:

Ummi Humaira said...

assalamualaikum akhi Rosli...

kat situ memang leka sangat membelek, tak sedar duit habis berjuta2

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

jutawan boleh jadi miskin..
he he

Wassalam

Kak Sidah said...

Assalamualaikum En. Rosli,

seronok soping kat sini..itu lah kesukaan perempuan..nak buat mcm mana kan..sabar jer..boleh bertahan berjam2..

rosli said...

Ummi,

Betul tu....juta2 habis tp beg penuh...hati mesti puas

rosli said...

Hj Rozali,

Hehehe.....juta habis yang tinggal ribu2 ajer....

rosli said...

Kak Sidah,

Betul tu......tumpang suka tgk mereka bahagia.....

Nazirah Ariffin said...

saya ngn kawan hbiskan 1 and 1/2 day only at pasar baru,,hebat kan??.heheehehehe

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.