Saturday, March 12, 2011

MENINJAU PADANG GOLF MOUNTAIN VIEW DAN DAGO, BANDUNG- PART 8

As Salam,

Aku memang mintak dengan pemandu untuk meninjau padang gplfdi Bandung.....buat masa ni hanya sukan golf saja minat aku.......

Sepanjang melalui kelab jumpa banyak rumah
banglo sebegini....boleh beli...
Mountain view golf.....best....sejuk dan cantik



Posing bersama wife

Lagi satu Dago Golf Course

Kemas dan padat dengan tumbuhan

Satu hari nanti aku plan nak main golf di kedua2 kelab golf ni....Insyallah.

6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

gambar macam berbulan madu jer
....he he


Insyaallah
moga suatu hari nanti dapat ler main kat situ

Wassalam

rosli said...

Hj Rozali,

Yes macam brbulan madu , anak2 sporting..hehehe,

Part golf tu sedang merancang dengan travel agent dan sdg cari kawan2 yg berminat....

sonata anak kancil said...

kalau dah minat - sanggup pergi ke ceruk mana skalipun ! setuju dengan En Rozali - bukan macam berbulan En Rozali - memang berbulan madu pun...insyAllah sy berbulan madu bulan 5 nanti...he3x

Kamsiah said...

salam seronok ya sesekali berada di tempat org....jauh berjalan...bayak pengalaman diperolehi

rosli said...

Hjh Zaleha,

Betul tu, kalau dah minat mesti akan usahakan.

Wah Hjh pun akan berbulan madu lagi...bila anak2 dah besar mak bapak dah senang sikit....hehehe

rosli said...

Kamsiah,

Betul tu....lagi byk berjalan lagi byk pengalaman kita perolehi....sekarang lebih mudah dengan kamera digital....