Sunday, January 9, 2011

PERJUMPAAN GENG2 PDKM DAN MERAIKAN BIRTHDAY HJ CL

Salam,

Petang semalam  sebahagian geng2 PDKM meraikan  CL di Hotel Singgahsana ,Petaling Jaya . Best dapat jumpa kawan2. Banyak gambar di FB masing2.

 Bersama Hj CL

 Hj CL membelek hadiah

 Jejaka2 handsome PDKM
 Geng2 PDKM yang hadir

TK Hj CL bagi air zam2, minyak wangi dan kurma
dan TK Hjh Zainab  bagi key chain dari London

14 comments:

sonata anak kancil said...

seronok dapat hadiah dari kawan2....
boleh rujuk di AGK tentang ini

mama ju, said...

Aslkm

Best dapat mengeratkan tali silaturrahimkan! Nanti mama nak buat n3 Lagi pasal gader2 ni...nak cilok lah gambar2 sdr...utuk kawan2 yg x de fb..izinkan ya...

Majlis AZ pegi tak? Boleh kita jumpa Sonata kan?

SiNoMoSa said...

salam en Rosli,

alhamdulillah :)
sy juga minta izin copy gmbr di FB, tq

rosli said...

Salam hjh Zaleha,

Ok.Nanti saya rujuk.

rosli said...

Salam Mamaju,

Silakan, saya izinkan

rosli said...

Salam syima,

Silakan, saya izinkan

Ummi Humaira said...

salam akhi Rosli...

seronok perjumpaan semalam..

ummi pun sama gak dgn diorang nk amik gambar tu , semalam tak bawa kamera....

rosli said...

Salam Ummi,

Silakan amiklah, saya izinkan

Ayah Zain said...

best ar dapat ayer zamzam dan kurma, tp az tak dapat pulok hehheh

rosli said...

Salam AZ,

Yer ker, rasanya CL bagi pada semua orang semalam..tertinggal kot...tk apa AZ baru jer balik dari Makkah....entah2 AZ pun menyumbng kurma or air zam2 semalam...saya main terima ajer semalam....tk bertanya pun semalam sapa yang bawak dari Makkah. Apapun TK pada semua yang bersedekah ole2 tu. Amin. Syukran

support@safiudin.com said...

Salam Tuan Rosli,

pertemuan yang mengeratkan kita semua.

http://safiudin.com/blog

rosli said...

Salam Hj safiudin,

Betul tu, hubungan makin akrab

مسافر_اسلام said...

Assalammualikom wtb tuan Rosli. Allhamdullah, selesai jua majlis yang sangat bernilai itu ya....

Semoga ia dapt di sematkan didlm sanubari, buat selama-lamanya.

Jika seronok lagi, bila yang kita tak pernah jumpa langsung. Hadir di majlis seperti ini. Bayangkan.

Ukhlah silaturahim jgn dipersia-siakan.
JazakAllah

rosli said...

Salam MI,

Insyallah, hope di lain masa MI boleh hadir sama, kita sama2 memeriahkan majlis ini. Amin