Tuesday, February 23, 2010

BANDUNG - BAHAGIAN AKHIR

Salam,

Entri kali ini nak tunjuk gambar-gambar yang tertinggal sahaja. Sekadar berkongsi pengalaman sahaja dan bagi yang belum pernah ke sana sudah boleh merancang nanti.
(Anak bujang aku M. Danial kat depan pintu masuk factory outlet Grande)

(MASA LEPAK KAT KAFE DI FACTORY OUTLET RUMAH MODE)

(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 


(TELEKUNG DAN TUDUNG KAT  'PASAR BARU ' MEMANG MURAH DAN MENARIK)
 
(IKAN KOI KAT SINI JINAK2 SANGAT,  BOLEH BAGI MAKAN DALAM MULUT IKAN TU !)


( BYE BYE BANDUNG,  ADA MASA DAN KETIKA KITA JUMPA LAGI...)

(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 

Trip yang sangat bermakna aku dengan keluarga aku,  kalau ada masa dan rezeki ,  Insyallah akan datang lagi ke Bandung.....

14 comments:

manzlie said...

salam saudara Rosli...

alahmdulilah..selamat sampai dan selamat bercuti..syukur kita pada yang esa dng Izinnyer..

waslam

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

gambar akhir tu menunjukan kegembiraan dan kepuasan

anak2 kata.. sayanggggggggggggg ayah

Wassalam

mama ju, said...

SALAM sdr Rosli

Wah seronoknya bergembira bersama keluarga...tkasih , saya akan jadikan pedoman bila ke sana nanti.

rosli said...

Salam Cl,

Mmg saya bersyukur sgt, kali ini dpt berjalan bersama keluarga dan apa yang dirancang berjslsn lancar.Alhamdulillah

rosli said...

Salam Rozali,

Betul tu, anak2 dan wife happy sgt.....tu yang mereka kata nak datang Bsndung lagi....

rosli said...

Salam Mamaju,

Ada byk lsgi tmpt yang saya tak dapat lawati.....mgkn rakan2 lain boleh share....Yang penting2 dah cover.....

Noor said...

Salam Rosli..

Alhamdullilah.. lepas nie bleh buat perancangan p Medan & danau toba.. p padang & bukit tinggi.. p bali.. p Jogja.. perghh! banyak jugak tempat2 menarik kat negara jira kita nie..

psstt.. kak ngah pun rajin gak p obersea nie.. tapi tak yah cop cop passport.. tak yah bawak bagasi.. he he.. kak ngah p 'cokit' je.. dah terasa macam p Indon.. wallaaa

olive oyl said...

salam en rosli

ada gambar pokok anggur perlis kat blog saya

rosli said...

Salam Noor,

Actually saya takut nanti orang ingat saya nak promote Indonesia lebih2 pulak, negara kita pun byk tempat untuk di lawati....next entri saya pasal Melaka dan N9.

rosli said...

Salam Olive,

Saya dah masuk blog you, mmg best, cantik semua gambar tu...pandai you shoot gambar tu....saya mintak kebenaran copy nak simpan gambar tu....

Atikah said...

Salam En Roli..

Wah.. seronok bercuti di bandung ya...

rosli said...

Salam Atikah,

You pun mesti pernah ke sana kan....kawah tu mmg cantik....kameraman/woman mesti suka....pemandangan pun cantik...Jom kita ajak CL...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam rosli,

mesti seronok dapat pergi jalan2 dgn keluarga.

Aida Ali said...

Salam ziarah. Saya belum sampai sana lagi. Bilalah dapat ke sana?