Monday, July 19, 2010

CORAT CORET BIRTHDAY AMMAR DI MENARA KL -PART 2

Salam,

Biasalah,  bila dah kat tempat makan yang berada di atas ketinggian lebih dari 300 meter di atas paras laut memang banyak gambar yang di snap dan macam2 posing dari anak2 aku. Kat area parking dan perkarangan Menara pun happening betul sekarang ni,  pelancong pun ramai sangat.
Teksi berderet,  kedai banyak dan pelancong pun ramai 
terutama dari Arab, Korea dan China

Birthday boy sebelum naik ke Restoran Berputar
dah excited walapun ini kali kedua

M. Danial Rezza dengan gaya tersendiri

Anak dara aku dan wife aku


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Tu dia,  aiskrim pun banyak pilihan
Pilihan Danial Rezza
Antara sayur dan makanan pilihan aku

Tu dia , Ammar bagus punya pulun....!

Meja no 42
Carnation , antara hiasan.


Jugak penggemar sup ekor...nyam2 sedapnya



Adiera sedang menikmati mee kari 


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 

(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Kat meja 43 sebelah kami ni ada satu couple dari Arab ,  isterinya sempat cium Ammar dan ucap birthday ,  terkejut Ammar sebab tak pernah dicium orang lain selain ibunya, termalu2 Ammar, aku senyum ajer.

Perut dah kenyang so bergambar je lah.


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Bila dah kenyang perut ,  senang hati dan bertolak pulang ke rumah.....di Menara KL ni happening sekarang,  banyak yang boleh kita nikmati dan hayati bersama. Antaranya kampung budaya, pony ride dan membeli belah.

 1 Malaysia Cultural Village

Pony Ride

Kedai cenderamata

Posing lagi


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Nak balik Bangi dah

Lalu sebelah TANGS

Pastu jumpa Pavilion KL pulak....aduhhhhh

12 comments:

Ummi Humaira said...

salam akhi Rosli...

ummi baru sekali pernah ke sana , tp dah berbelas tahun lamanya .... rasanya sekarang lagi canggih suasana persekitaran nya kot yer ... dpt diskaun tak kalu staff TM??

manzlie said...

salam rosli


Salam Ulangtahun pada Adik Ammar..doa cl moga adik Ammar beroleh kesejahteraan dan dirahmati allah swt serta menjadi anak yang soleh..insyallah


waslam

Rozali said...

Assalamualaikum En Rosli

ingat nak pergi juga suatu hari nanti

Insyaallah

nak kumpul duit dulu
he he

Wassalam

mama ju, said...

Wah seronokkan makan2,putar2...

Menarik gambar2 yg di ambil.

Gambar kasut tu kasut betul atau key chain atau cenderahati? Anak saya kumpul benda2 berupa kasut...

Kak Sidah said...

salam rosli,

Selamat Hari lahir pada adik Amar semoga membesar jadi insan yang mulia dan berjasa pada ibu bapa..

Banyak souvenir dijual kat menara ni kan..akak baru je g makan kat situ..mula2 gayat gak pas tu ok..

Azima said...

Salam En.Rosli,

Selamat U/tahun buat adik Ammar..
Semoga panjang umur dan beroleh kecemerlangan dlm pelajaran..
Juga semoga jadi anak yg soleh..bahagia dunia & akhirat.

Wassalam

rosli said...

Salam Ummi,

TM staff hanya dapat diskaun kalau naik ke Menara, tp kat restoran berputar ikut rate biasa, sama macam pelancong lain.

rosli said...

Salam CL,

Tk atas ucapan dan doa tu. Amin

Saya akan call CL nanti, nak tau date sebenar CL pulang ke Makkah, tau CL sibuk dan kurang sihat.

rosli said...

Salam Rozali,

Insyallah nanti cukuplah duit tu, Amin

rosli said...

Salam mama ju,

Tk , gambar biasa2 jer, banyak anak2 yang snap.

Kasut tu memang keychain dan souvenir, saya pun tak tengok masa anak amik gambar. Ada masa dan rezki pergilah ke sana, boleh tgk KL dari segenap sudut. Esok saya post entri pemandangannnya

rosli said...

Salam Kak sidah,

TK atas ucapan dan doa tu. Skrg ni kat situ betul2 happening dan meriah sangat

rosli said...

Salam Azima,

Terima kasih atas ucapan dan doa tu. Amin.