Friday, May 14, 2010

'MENEMBAK' KEINDAHAN NEW TOWN ( MENARA MBPJ), MENARA TM DAN PUTRAJAYA- PART 2

Salam,

Actually  selepas beli kamera ni aku dan famili lalu kat New Town ( State) dan padang Jalan Timur dan lepas tu singgah di Masjid Ar Rahman,  Lembah Pantai.....so masa tu belum tau setting lagi,  main hantam sajalah....ni lah hasilnya.....

CANTIK SKYLINE NI,  TP ITU BUKAN KETA AKU !

AMMAR MINAT SANGAT SKYLINE TU !

NEW TOWN DARI PADANG TIMUR

MENARA TM DARI MASJID AR RAHMAN

Lokasi menembak Dataran Masjid Putrajaya dan Alamanda

JPM

MASJID PUTRAJAYA

PINTU MASUK UTAMA 
DARI JAUH SIKIT
PENUH KUBAH DAN MENARA

ALAM ANDA 1

ALAM ANDA 2

KIA FORTE MODEL TERBARU
ALAM ANDA 3
ALAMANDA 4


SEDANG MENGAMBANG....



LAGI KUBAH MASJID PUTRAJAYA

DATARAN MASJID PUTRAJAYA

12 comments:

nadz said...

Salam,
Camera yang bagus dan kepandaian jari jemari..

Tahniah
I enjoyed seing all the pics.

Ummi Humaira said...

salam akhi Rosli...

wah semakon mantob kualiti gambarnya.....

ummi copy gambar masjid tu ye

harap2 hubby ummi tak tengok N3 mengenai kisah2 kamera ni , bknnya apa ummi takut nanti dia terpesona plak , ha kacau di buatnya kalu dia dh mula nk gi kedai kamera tmbh koleksi yg ada , he he he

Hajah Zainab bt Abdullah said...

suka tengok orang2 yang belajar 'menembak' ni...kat umah akak ada dua orang 'penembak'...memasing dengan kamera pilihan...saling berdiskusi utk mendptkan shot yang terbaik....akak tak kisah pun...hehehe!

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

wahhh
sudah bisa menembak pak

syabas

Wassalam

manzlie said...

salam from Makkah..

nak pinjam lah 'senapang' tn haji..cl nak tembak bulan mengambang...bley...hehheheh


waslam

KAMATO said...

Tahniah dah guna D90, boleh jadi pro lepas ni

rosli said...

Salam Nadz,

TK kerana menyokong dan beri dorongan, saya belum mahir lagi dgn kamera tersebut. Akan buat yang terbaik

rosli said...

Salam Ummi,

Tk, ambiklah gambar tu,

Kalau hubby ummi lepas ni nak ke kedai kamera galakkan dia, nnti pin kat blog ummi pun lagi cantik

rosli said...

Salam hjh zainab,

Wah mesti anak Hjh pandai amik gambar,


Hjh boleh kawan dgn wife saya, dia pun tak kisah pasal kamera ni.yg pntg ada gambar.....

rosli said...

Salam Rozali,

Jika ada komen dan cadangan bg tau, saya perlukan komen dr kawan2 pasal gambar yang saya snap tu

rosli said...

Salam CL,

Ok saja klu nak pinjam....tp CL jauh sgt di Makkah.

rosli said...

Salam Kamato,

TK, tp saya masih baru dgn DSLR ni, byk kena belajar....