Sunday, May 9, 2010

SELAMAT HARI IBU KEPADA SEMUA KHASNYA 'SUPERMOM'

Salam,

Selamat Hari Ibu kepada semua kaum Ibu, khasnya Ibu2 di followers saya,  'Geng2 Ibu di  PDKM  dan juga di luar sana.  Puan2 semua adalah special dan saya doakan jadi Ibu yang sentiasa mendapat rahmat Allah s.w.t.

Semalam aku  menjamu wife dan anak2 di Restoran Papa Chop Mama Grill ,  Bandar Baru Bangi bagi meraikan wife yang aku anggap  'Supermom' kepada ketiga2 anak aku. 

Ni dia restoran tu,  anak2 aku suka dan selesa di sini

Dapat meja no 9.

Betul tu, kita akan datang lagi....sebab sedap makanannya

Wife dan dua anak lelaki aku memang suka beef steak

Aku dan anak dara aku suka fish & chips

Licin pinggan aku, aku memang suka fish ni.

Kad ini khas untuk wife aku yang banyak berkorban masa dan tenaga untuk keluarga aku dan antara gelaran aku pada wife 'Fantastic Supermom' dan semoga kami sekeluarga sentiasa mendapat berkat dari Allah s.w.t di dunia dan akhirat.



12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

moga Alah pelihara selalu ke atas keluaga Rosli di dunia dan di Akhirat

Wassalam

rosli said...

Salam Rozali,

Begitu juga untuk Rozali dan keluarga semoga sentiasa di bawah peliharaan Allah s.w.t.. Sama 2 kita berdoa ke arah itu.

Azima said...

Salam En.Rosli,

Semoga Allah memberkati En.Rosli sekeluarga..Alhamdulillah krn sentiasa menghargai penat lelah isteri..dan memahaminya..


Sampaikan salam Hari Ibu buat isteri EN.Rosli..

Wassalam

Kak Sidah said...

Salam, rosli,

Seronok isteri di hargai suami,tk ucapan hari ibu pada kami juga. Semoga bahagia hingga akhir hayat bersama keluarga tersayang.

kak su said...

Salam En Rosli...

Alhamdulillah, terimakasih kerana menghargai kami kaum ibu...lebih2 lagi ibu2 yg berkerjaya...

Ada cerita nak cerita...dlm byk2 ucapan. ucapan nii dr seorang ayah pada seorang ayah...

"Yg sejati ibu kandung
Yg famous ibu tiri
Yg ringan ibu angkat
Yg lumayan ibu ayam
Yg miang ibu keladi
Yg kembang ibu roti
Yg ramai ibu tunggal
Yg penting ibu jari
Yg berkhasiat susu ibu....

"Apa2 pun 'Selamat Hari Ibu"

Macam2 kan..(apa komen anda)

Wslm

Ayah Zain said...

Salam Lie,

Alhamdulillah, ayah mithali

shami2 said...

Salam Cik rosli

Suami mithali larr cik rosli nih....sedap aar menu tu..kena pi carik kat dapurlah..hehehheh

Semoga bahagia bersama isteri dan anak2...

rosli said...

Salam Azima,
Saya akan smpikan salam itu. Pada saya mmg kmai kena hargai jasa dan pengorbanan isteri selalu.TK bagi sokongan

rosli said...

Salam Kak sidah,

Terima kasih atas doa tersebut, saya pun doakan begitu jugak untuk Kak sidag dan semua geng PDKM dan keluarga mereka

rosli said...

Salam Kak su,

Bagus seloka itu, dan ada benar seloka itu.... pada saya apapun dan byk mana pun gelaran itu....ibu kandung dan susu ibu mmg terbaik

rosli said...

salam AZ,

Dalam proses nak ke bapa mithali mmg byk dugaan , bukan mudah, tp saya akan cuba ke arah itu

rosli said...

Salam shami2,

Belum smpi ke taraf tu lagi, byk lagi kelemahan untuk smpi ke taraf tu, akan cuba mana yg terbaik

TK atas sokongan dan doa tersebut. Begitu jugak hendaknya kepada keluarga shami2