Sunday, April 18, 2010

BERSANTAI DI MID VALLEY AHAD LEPAS

Salam,

Minggu lepas anak bujang aku nak cari crocs baru sebab yang lama dah sempit. Mid Valley destinasi yang mereka pilih.  Aku ikut saja....ofis aku dengan Mid Valley lebih kurang 5 minit ajer....tp aku jarang ke situ..... .  Cari punya cari.....tak jumpa saiz yang sesuai.....tak jadi beli......nak cari kat kedai lain dan shopping kompleks yang lain pulak.....mgkn IOI Puchong pulak destinasi akan datang.

Dah penat berjalan,  lepak jap


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Lepas lunch jalan2 window shopping , teringin pulak nak makan aiskrim....so lepak kat Baskin Robbin, pekena aiskrim...memang sedap....

Licin ! sebab sedap sangat....

Anak dara aku teringin tengok tempat aku belajar dulu,  aku bawak mereka pusing2 dalam kampus tempat aku belajar dari tahun 1983 hingga 1986.  Dari ofis aku 3 minit ajer UM  ni... dah jarang aku masuk sini. Banyak kenangan manis di sini ( ada entri khas pasal zaman sekolah  hingga U nanti)
ADIERA DI MERCU TANDA UM 2010


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Semua ibu bapa mesti nak anak masuk u satu hari nanti,  aku pun tidak terkecuali....kalau boleh nak ada legacy di UM ni ( kalau ada rezki pergi oversea lagi best)....Tahun ini dia SPM,  aku dan wife doakan dia berjaya dengan cemerlang. Amin.

6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

seronok anak2 tu berjalan2

saya doakan agar keputusan SPM anak rosli nanti, setiap matapelajaran mendapat A
amin

Wassalam

manzlie said...

salam from makkah..

wahhh bestnyer jalan jalan sekeluarga kan..


waslam

rosli said...

Salam rozali,

Terima kasih atas doa tu, hope anak saya boleh mencontohi anak2 you yang berjaya cemerlang dalam SPM yang lalu

rosli said...

salam CL,

Memang best dapat berjalan2 dengan mereka skrg, saya pun seronok dapat tunjuk mereka kolej saya dan tmpt saya belajar dulu. Nak bagi motivasi pada mereka semua.

mama ju, said...

salam sdr rosli

Bestkan kesana sini ngan anak2..
Moga anak sdr akan menemui kejayaan cemerlang.Mama baru balik dr UM anak habis belajar di PASUM.

Dah masuk blog mama?Lepas tu sila ke Blog Teratak Husaini.Doakan kesejahteraan utk dia...

rosli said...

Salam Mama ju,

Terima kasih atas doa itu, nnti saya masuk blog mama ju.