Thursday, April 29, 2010

MENIKMATI SALAH SATU KEBESARAN ALLAH S..W.T

Salam,

Sekali lagi buntu idea dan tak pasti apa lagi yang nak dipaparkan di blog aku ni.  Sekadar berkongsi beberapa foto yang pernah aku  paparkan dalam entri terdahulu dan ada yang belum dipaparkan.

DI ANTARA JEDDAH DAN MADINAH, JULAI 2008

MUARA SG MELAKA, JANUARI 2010

   PANTAI  BATU 4 , PORT DICKSON, 
JANUARI 2010

PANTAI KG BATU LAUT, BANTING, 
KUALA LANGAT, OKTOBER 2008

PANTAI TELUK KEMANG , PORT DICKSON, 
APRIL 2010
DANAU TOBA, PRAPAT,  SUMATERA , 
APRIL 2006

MASJID TEPI LAUT DI JEDDAH

PANTAI CHERATING , DISEMBER 2009

MUARA SG MUAR FEBRUARI 2010

MASJID NABAWI 2008

Agaknya pemandangan yang mana paling best dan mendamaikan......tepuk dada tanya selera.


12 comments:

مسافر_اسلام said...

Salam en. Rosli.
Apa kabar, semoga sihat. ok juga N3 kali ini. subbhanalAllah....Allahhuakbar. Hebat ciptaan Allah.

Saya suka pemandangan di pantai Teluk Kemang, Port Dickson. Matahari nak terbenam.

manzlie said...

salam from Makkah..


cantikknyer...damai hati ku...


wslam

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

Ciptaan Allah tiada tolok bandingnya
Subhanallah

Wassalam

S said...

salam,
semua mendamaikan.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam rosli,

paling di sukai gambar masjid nabawi!!!

nadz said...

Assallamualaikum En Rosli,

Semuanya indah menarik dari sudut tersendiri.
Kalau saya nak lukis, saya suka PANTAI TELuK KEMANG sebab kesan cahaya yang jatuh dipermukaan air..
Cantikkk.
w/salam.

rosli said...

Salam MI,

Saya sihat2 saja. Terima kasih, ramai jugak yang suka matahari terbenam ini

rosli said...

Salam CL,

Ye ker ada gambar yang mendamaikan, TK CL.

rosli said...

Slam Rozali,

Betul tu, ciptaan Allah perfect dan tidak ada perbandingan

rosli said...

Salam Kak S,

Terima kasih kerana menyukai semua gambar tersebut

rosli said...

Salam Hjh Zainab,

Saya pun sama, semua saya suka dan yang paling best Masjid Nabawi....

rosli said...

Salam Nadz,

Mmg gambar matahari terbenam tu melekakan kita dan membuat hati kita sayu. Terima kasih atas komen tersebut.