Tuesday, June 22, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO M. DANIAL REZZA

Salam,

Minggu lepas 15 Jun birthday anak bujang aku M. Danial Rezza ke 14, dah janji nak bawak semua bercuti di TM Resort PD tidor sana dua malam.

Kad harijadi ke 14 untuk Danial

Birthday boy aku

Sempat solat Jumaat  di masjid Kariah Batu 8, PD. N9.  Cantik masjid ni,  atas bukit dan pemandangan cantik dan nampak laut dari masjid ni.


Cam biasa sebelah petang bawak  mereka mandi kolam dan lepas tu  bawak mereka mandi laut,  seronok tgk mereka tiga beradik  pun suka mandi laut. 

Danial dan Ammar di pantai

Adiera dan Ammar

(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Aku tengah dokong Ammar

Baru nak buat rawatan pasir laut


(atas permintaan anak dara aku gambar ini dikeluarkan- 8 Nov 2015) 
Birthday boy buat rawatan pasir laut

Lepas maghrib satu keluarga makan makanan Siam di Restoran MAR ,  Bt 8,  PD dekat sangat dengan TM Resort.

Len CheeKang sejuk
Sotong goreng tepung

Kailan ikan masin

Kerapu tiga rasa

Dah lapar sangat,  telur dadar pun order jugak

Tomyam....nyam2 sedap

Sup ekor....perghhhhhh..


Lepas makan sempat berjalan di Dataran PD,  ada karnival jualan di sana,  macam2 ada,  sapa nak karaoke pun boleh !.

8 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

selamat ulang tahun pd si bujang tu
enDanial kacak

wahhh
ada rezeki
melancung jeee
Alhamdulillah

Wassalam

Ayah Zain said...

salam Rosli

hepi besday to danial. semoga menjadi anak yang berjaya dan berjasa kepada ibu bapa, negara dan bangsa. Amin

kak su said...

Salam Saudara Rosli

Selamat Ulangtahun utk anakanda.

Masjid tuu lah yg akan kami singggah tiap kali ke PD.

Seronok mereka ya..bersantai di tepian pantai...hee..heee....

Wslm

rosli said...

Salam Rozali,

Terima kasih atas ucapan tu, hope dia jadi anak yang baik dan terbaik dalam segala hal yang baik.

Melancung dan merapatkan hubungan dengan ahli keluarga

rosli said...

salam AZ,

Terima kasih atas ucapan tu, saya dan wife pun berdoa perkara yang sama dengan harapan Danial menjadi anak yang boleh membanggakan keluarga satu hari nanti. Amin

rosli said...

salam kak su,

Terima kasih atas ucapan tu.

saya pun suka solat di masjid tu, sentiasa berangin dan pemandangan yg cantik

manzlie said...

salam from Makkah


wahhh...best lah tengok tomyam tuh..terliuq cl dsini

hepi birthday to Danial..doa cl moga beliau menjadi anak yang soleh pada agama dan kedua ibubpanyer...ameen..


waslam

rosli said...

Salam CL,

Terima kasih atas doa tu, saya dan wife pun sentiasa berdoa agar Danial menjadi anak yang soleh dan terbaik dalam bidang yang diceburinya