Wednesday, June 2, 2010

TEAM BUILDING - PART 4 (BERTOLAK PULANG)

Salam,

Hari terakhir,  biasalah dengan ucapan penutup, ucapan terima kasih dan  sessi penyerahan hadiah  kumpulan. Kumpulan aku ketiga daripada empat kumpulan. Syukur.

Syed,  Ketua kumpulan kami

Masih ceria walaupun kepenatan

Aku pun  nak posing jugak


Dewan makan

Aku dan roomates di chalet kami,
bersama Abg Roslan dan Abg Halim

Dah siap packing nak balik dah...

Sempat shopping kat Pangkor


Masih rancak pembangunan baru di sini

Kat kedai ini aku beli ikan bilis, ikan masin,
ikan kering, sotong keing dll..fresh...

Tu dia..satu plastik besar

Feri bertolak pulang dah tiba....
akan datang lagi

Jika ada masa dan rezki akan datang lagi bersama famili   pulak ke Pulau Pangkor ini walaupun dah 6 kali aku ke sini..

10 comments:

shami2 said...

Salam cik rosli..

Wah2 shopping aar...tu nanti balik jangan lupa buat sambal bilis tau..beli siap2 ubi kayu..hehehhhe

Zie said...

Salam En. Rosli,

Tu dia shopping hasil2 laut... sedap tu buat sambal sotong, sambal bilis.. makan dengan nasik lemak. T-shirt pangkor beli tak? hehehe

sonata anak kancil said...

salam...tentu penat...dapat ikan bilis - sotong dll...hilang penat...mintak sebungkus je boleh??? he3x

rosli said...

Salam Shami2,

Wife dah buat nasi lemak last sunday dasn goreng ikan bilis. Fuhhhhhh

rosli said...

Salam Zie,

Nasi lemak dengan ikab bilis fresh mmg sedap, tp T shirt p. pangkor tsk beli....terlupa

rosli said...

Salam hjh zaleha,

Mmg hilang penat bila dah dapat shopping makanan laut tu....betul ke ni nak ikan bilis tu.....nnti bila hjh pulang dari Beijing bg tau ok.

boxhousestudio said...

salam en rosli

nampak cik rosli happy sangat..senyuman pun meleret-leret hi hi hi

manzlie said...

salam from makkah..


moga mendapat manafaat yang berguna dari "TeamBuilding' yang di pratikkan tuh..insyllah

wslam

rosli said...

Salam BHS,

Saya happy sgt masa dapat shopping makanan laut tu, ikan kering dan ikan bilis. Pgrm tu ok, penat dan jugak seronok

rosli said...

Salam CL<

Insyallah akan dipraktikkan, perubahan diri sgt diperlukan agar dapat membentuk satu pasukan yg mantap