Saturday, June 5, 2010

MENIKMATI KEINDAHAN LUMUT DAN P. PANGKOR,- PART 1

Salam,
Sekadar berkongsi gambar pemandangan yang disnap sepanjang program Team Building .

Jeti Lumut
Dari Jeti Lumut ke Pangkor

Gerai di Bandar Lumut,  semakin moden

 Tu dia feri kami

Terjumpa obor2 di Jeti Lumut

Pengkalan TLDM Lumut
 Satu kapal besar dalam pembinaan


Tak pasti samada kapal cari pasir 
or 'curi' pasir

Salah satu kapal dagang sedang berlabuh

Rumah Api di tengah laut.

Dah sampai............

Sah dah sampai Jeti Pangkor

p/s Ihsan beberapa  keping  gambar dari kawan aku Mohd Zool Khazrin dan Mohd SharrulHaizy.

10 comments:

mama ju, said...

aslkm Sdr Rosli

Apa kabar?

Menarik? saya pernah sekali je ke sana...teringat2 juga...

Cara ambek gambar rumahapi kat batu tu canteklah...

rosli said...

Salam mama ju,

Pangkor skrg makin moden. TK. Gambar rumah api tu dari kamera kawan saya. Saya byk amik gambar tepi laut, next entri nanti.

Kebetulan saya tak bawak DSLR saya.

Azima said...

Salam En.Rosli,

Cantik gambar2 tu..suka tengok!!
Thanks 4 sharing..

Next time snap byk2 lagi yer..

che na said...

Salam Rosli,

Cantik obor2 tu.. jarang sy nampak

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

dah bertambah moden jeti tu yee

obor2 memang menarik

Wassalam

kak su said...

Salam En. Rosli

Akak pun baru balik dr Pangkor mlm tadi.

Bila kami balik org dah mula ramai sampai...

Best la cuti kat Teluk Dalam Resort tuu..sbb kami anak beranak jer... yg lain belum sampai...

Alhamdulillah

rosli said...

Salam Azima,

Tk kerana memberi sokongan, ada byk lagi gambar yang saya kan share nnti

rosli said...

Salam Che na,

Memang saya pun jarang nampak, ganjil jugak obor2 tu.

rosli said...

Salam Rozali,

Sekarang semua sangat moden, jalan2 pun dah semakin cantik.

Obor2 tu mmg unik dan cantik

rosli said...

Salam Kak su,

Wah best Teluk Dalam tu, tmpt tu eksklusif, saya pernah ke situ dulu tahun 1997.

Tenang dan orang mmg tak ramai, klu dengan kelurga atau honey moon mmg sesuai.

Bolehlah share gambar2 kak su pulak nnti