Tuesday, June 1, 2010

TEAM BUILDING PART 2

SALAM,

Macam biasa aktiviti mula dengan ucapan Pengarah Projek,  lepas tu taklimat oleh Ketua Hiker Climbers dan aktiviti sepanjang 3 hari 2 malam.  Agak mencabar dan menarik ada aktiviti sekitar kem dan yang paling mencabar luar kem.

CREATING HIGH PERFORMANCE TEAM

ENTAH KENAPA SIGNAGE NI ADA KAT ATAS TANAH !

MASA NI DAH LAPAR SANGAT,
SEMUA DAH TUNDUK TENGOK LAUK AJER...

BARISAN MASIH PANJANG LAGI, MASIH BOLEH
SENYUM LAGI

LUNCH SAMBIL MENIKMATI KEINDAHAN 
PANTAI TELOK NIPAH...ALHAMDULILLAH ..CANTIK


NI ANGGOTA KUMPULAN AKU

AKTIVITI PERTAMA SEBELAH PETANG

'ORIENTEERING' SEBELAH MALAM

CHECK POINT TERAKHIR,  
DAH SIAPKAN ISTANA PASIR

Aktiviti hari pertama banyak menggunakan minda dan kreativiti, so rasa kurang penat tetapi kena cepat berfikir.  Aku bersyukur semua berjalan lancar.

10 comments:

kak su said...

Salam En Rosli.

Woi! seronok nya...

Masa saya kerja dulu tak pernah merasa cam nii..best dan mencabarkan...tapi bila ada family sport day tak nak joint ...game nya menggarut2 Haram...hee..heee...

Wslm

boxhousestudio said...

saya yang naik seronok..sebab saya pun baru balik dari team building...

manzlie said...

salam from Makkah..


pantai teluk nipah memang cantikkk

wasalm

Zie said...

Salam En. Rosli,

Masih indah Teluk Nipah, lama dah tak ke sana... buat tak BBQ ketam nipah kat situ?? hehehe

rosli said...

Salam Kak Su,

Sekali sekala buat aktiviti mencabar minda mmg best. Batas2 aurat pun kena jaga....

rosli said...

salam BHS,

Ye ker....team building BHS buat kat lokasi mana....semangat sedang tinggi skrg ni....hope berterusan semangat kerja berpasukan ini.

rosli said...

salam CL,

Teluk Nipah makin cantik dan makin maju, tp kebersihan ada masalah sikit bila dah ramai pelancung ni. Masih terkawal. Resort makin byk kat situ.

rosli said...

salam Zie,

Tsk buatBBQ sbb ramai, tp ikan2 yg disediakan mmg fresh wpun kekadang mereka sediakan ikan jenis murah2, semua sedap sebab fresh .

Pantainya cantik, air masih jernih .

sonata anak kancil said...

salam...tak sampai lagi ke Pangkor...takat jetty Lumut je!
2 x dah ke sana...nak ke sana sini...kena tengok tarikh - confirmed betul2 - tak ade komitmen lain / tangguhkan yang kurang penting!

tahun ni belum ade kursus lagi....meeting dalam Melaka je..jika kursus pun mende yg sama ( sebab dah lama dlm jwtan ni ) - kalau orang baru tu lain lah...ni yang kurang gemar jika kena berkursus!

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Cubalah ke pangkor, tukar angin seksli sekala. Citer pasal program dan kursus, saya pun gitu, kalau pgrm yg sama saya cepat jemu. Nasib aktiviti yg di rancang berlainan dari yg terdahulu.