Sunday, March 28, 2010

SEKITAR DALAM MH- PART4 LEPAS ASAR DAN MAGHRIB- KENANGAN MANIS 2008

 Salam,

Ada lagi gambar yang aku nak share dengan kawan2 di luar sana .

Pembinaan kawasan Saie, skrg dah siap, cuba tgk blog CL

Kaabah, tidak jemu mata memandang

Lagi gambar Kaabah dari sudut sama yang dijauhkan


Bumbung MH lepas Maghrib

Dari atas bumbung MH, lepas Maghrib

Cuba tengok dalam Hijr Ismail tu, padat dengan Jemaah

Jemaah sentiasa padat lepas Maghrib dan Isya.

Rasanya cukuplah buat pengubat rindu.  Kalau nak yang terbaharu dan live dari Makkah boleh tengok blog CL dan blog Hj Arshad. Lepas ni Jeddah pulak.

14 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Rosli

gamabar yg catik, dari sudut yg menarik
memikat sanu bari

Wassalam

rosli said...

Salam Rozali,

Terima kasih.

saya ni penyokong Arsenal, bila terluang jengok blog saya dan CL,

bila waktu kerja malam saja free nak tgk blog... hari ni byk masa depan TV jer ni.

manzlie said...

salam from makkah..



cantik cantik gambarnyer..


waslam

sonata anak kancil said...

salam....cantik gambar2 tu....aduhai teruja betul nak ke sana....ade geng PDKM nak ajak pi buat umrah...jom kita pergi se group!

rosli said...

Salam CL,

Terima kasih, tp gambar entri CL lagi cantik2 dan live lagi....

rosli said...

Salam hjh Zaleha,

Saya pun ada geng ajak, tp bajet belum mengizinkan sbb nak settlekan yg haji dulu.

rezeki said...

salam rosli

kerinduan kita yg jauh pasti tak kan berkesudahan , itulah janji Allah dan antara keistimewaan 2 kota suci Makkah dan Madinah

hanya dapat menatap gambar2 sebagai menghilangkan kerinduan

rosli said...

Salam rezeki,

Betul tu, gambar 2 pengganti kerinduan

Anak Ulu Cheka said...

membuak hati kawan nok pegi ke mekah ni..selepas menengok gambo kat blog nihhh

sonata anak kancil said...

Salam...tahu sape yang ajak tu? Ayah Zain!!! saya kata this year tak boleh la...mungkin next year / next 2 year / 3 yrs @ bila? ...tak tahu la bila....mula menabung la ni....

boxhousestudio said...

aduhai..meruntun hati betul lah bila tgk gambar cam gini...

rosli said...

Salam BHS,

Saya pun gitu, tak pernah jemu

rosli said...

Salam Anak Ulu Cheka,

Betul tu, bagi yang pernah pergi sentiasa rindu, kepada yang baru nak pergi teruskan usaha ini.

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Kita sama2 menabung ke sana...