Saturday, March 27, 2010

SEKITAR MAKKAH- PART 3 - KENANGAN MANIS 2008

Salam,

Ini pulak gambar sekitar Masjidil Haram dan sekitar Makkah.

 Waktu senja di MH,  berdepan dengan pintu King Aziz

Lepas maghrib di bumbung MH
Lepas Isya di Dataran Kaabah


Laluan aku pergi balik dari hotel ke MH selama 7 hari, rindu dengan suasana begini

Bahagian Luar MH yang sedang dalam pembinaan semula

Dataran Kaabah selepas waktu Zohor

Dataran Kaabah sebaik Solat Subuh selesai

Aku rindu pada setiap waktu di MH, lebih2 lagi waktu Subuh.

14 comments:

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam Rosli,

kak nab pun rindukan suasana tu semua..dah tinjau2 tarikh nak ke Makkah tahun ni jugak..rindu!! :D

Rozali said...

Assakamualaikum Rosli

melunjak hati ini untuk kesana, apabila melihat gambar2 ni

Wassalam

hilmyiskandar said...

Salam.

Kenangan yg terbawa2 hingga mimpi. Allah mengetahui niat kita tetap padaNya.

Amin.

boxhousestudio said...

setuju sangat....

KAMATO said...

Aku pun rindu juga

rosli said...

Salam Hjh Zainab,

Best tu, wah tak lama lagi hjh aka k sana lagi. Pak itam pun nak ke sana lagi

rosli said...

Salam Rozali,

Betul tu, kita semua teruja nak ke sana lagi

rosli said...

Salam Hilmy,

Betul tu, kita sentiasa teruja ke sana dan Allah akan sentiasa bersama kita

rosli said...

Salam Boxhousestudio,

Kelebihan bagi yang pernah ke sana. Teruja dan rindu ke sana lagi

Ayah Zain said...

Salam Rosli,

wow, boleh mengalahkan PDKM n3 Rosli ni

rosli said...

Salam Kamato,

Ada rezki jom ke sana lagi.

rosli said...

Salam AZ,

Mana boleh nak lawan CL /PDKM, entri dia live dan latest, kita punya tahun 2008. Sekadar refresh dan buat kawan2 teruja ke sana lagi.

Dr Ridzwan Bakar said...

Salam Li,
Alhamdulilah excellent sharing. Teruskan usaha dan doa.

rosli said...

Salam Dr,

TQVM for the continuous support.